İl Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti
26 Temmuz 2024

Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda 25.07.2024 tarihinde İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut başkanlığında İl Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) Değerlendirme Toplantısı gerçekleşti.

Toplantıya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuncer Öztürk, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Köksal, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Ersin Karadeniz, 17 Kamu Hastanemizin Başhekimleri ve Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Klinik Sorumlu Hekimleri katılım sağladı.

Toplantıda; hekim kapasite oranlarının değerlendirilmesi, hekim çalışma cetvellerinin etkin ve verimli kullanılması, il MHRS istatistikleri paylaşılarak, vatandaşlarımız tarafından talep oluşturulan branşlar ve randevu almada zorluk yaşanan branşlar ile ilgili değerlendirme yapılarak görüş alışverişinde bulunuldu.

• 25.7.24-1
  • 25.7.24-2