Bölgesel ASKOM Toplantısı Gümüşhane'de Gerçekleşti
11 Temmuz 2024

İller arası hasta sevklerinin ve yaşanan sorunların değerlendirildiği, çözüm önerilerinin alındığı ve çözüm yollarının ASKOM kararlarına dönüştürüldüğü Bölgesel ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) Toplantısının 20.si Gümüşhane'de gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut'un katıldığı toplantıya ev sahibi Gümüşhane ile Trabzon, Rize, Artvin, Giresun illerimizden İl Sağlık Müdürleri, Hastane yöneticileri ve ASKOM sorumluları katılım sağladı.

Toplantıya ilimizden Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı,  Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Berkan Şahin, Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Dr. Ersin Karadeniz, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Hamit Öztürk ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Mesut Özdemir katıldı.

• ASKOM 10.7.24-4
  • ASKOM 10.7.24-2