Sağlık Hizmetleri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
06 Temmuz 2022

İlimizde bulunan ulusal ve yerel medya temsilcilerine, 06 Temmuz 2022 Çarşamba günü Sağlık Hizmetleri Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Toplantıda İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut, il merkezinde bulunan hastanelerimizde verilen sağlık hizmetleri ile ilgili sunum yaparak, tıbbi, idari, personel kapasitesi,  verilmekte olan ve planlanan sağlık hizmetleri ve il genelinde devam eden yatırımlarla ilgili bilgiler verdi. Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Toplantıya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammet Aksu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuncer Öztürk, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek, Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Şahin, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Hamit Öztürk, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ekiz, Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Berkan Şahin, Dr. Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Köksal, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi Başhekimi Dr. Suat Özcan ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. İsmail Bekçi katıldı.

• 6ee32480-b9ce-493f-9e1c-a967419e35d1.jpg
  • 135709f0-f54b-4fde-95fd-e876394d2c73.jpg