2018 Yılı İl Kanser Danışma Komisyon Toplantısı Yapıldı
06 Mart 2020

İl Kanser Danışma Kurul Toplantısı; Vali Yardımcısı Sayın Metin Maytalman başkanlığında, Valilik Kütüphane ve Dokümantasyon toplantı salonunda 29 Mart Perşembe günü gerçekleşti.

Toplantıya İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Hasan H.  Arslantürk, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek, Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Dr. Hamit Öztürk, Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Uzmanı Nevzat Sarıyıldız, Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Mücahit Günaydın, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Galip Çakır, Özel Kent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Özden, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Birim Sorumlusu Dr. Süha Atasoy,  Merkez Toplum Sağlığı Merkezinde görevli Dr. Firdevst Kevser Zıvalı, Giresun Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr.Özgür Ecevit Özcan ve KETEM Sorumlu Hekimi Dr. Dina Kaya katıldı.

Toplantıda; Dr. Süha Atasoy tarafından 2017 Yılı Kanser Taramalarının değerlendirildiği sunum yapıldı.

Toplantı sonunda 2018 yılı içinde kanser taramalarının arttırılmasına ve vatandaşların kanser taramaları konusunda farkındalık oluşturulması yönelik  kararlar alınarak toplantı sonlandı.