Evde Sağlık Hizmetleri Komisyon Toplantısı Gerçekleşti
06 Mart 2020

Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı tarafından, 6 Mart Salı günü Evde Sağlık Hizmetleri Komisyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammet Aksu’nun başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek, 112 İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Mesut Özdemir, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Hamit Öztürk, Uzman Yener Güler, Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkez Sorumlu Hekimi Dr. Şevket Gürsoy ve Hastanelerimizde bulunan Evde Sağlık Hizmetleri birim sorumluları katıldı.

Toplantıda Evde Sağlık Hizmetlerinin sunumu sırasında karşılaşılan sorunlar, ilgili mevzuatlar ve hizmetin işleyişi konuları görüşüldü.