Tirebolu Devlet’te EKO Laboratuvarı ve Kardiyoloji Polikliniği Açıldı
06 Mart 2020

Tirebolu Devlet Hastanesine Başhekim olarak Kardiyoloji Uzmanı Dr. Kenan Muhtar’ın atanmasının ardından, ilçede de ihtiyaç duyulan kardiyoloji polikliniği ve EKO laboratuvarının açılışı yapıldı.

Hastanede kardiyoloji polikliniğinde kullanılmak üzere ilçenin hayırsever iş adamlarından Mustafa Aras tarafından bağışlanan  ekokardiyografi  cihazı ve ekokardiyografi laboratuarı 28 Aralık Perşembe günü, Giresun Milletvekili Cemal Öztürk,İl Sağlık Müdürü Op. Dr.Hasan H.Arslantürk, Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı, Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, ilçenin idari ve mülki erkanı ve vatandaşların katıldığı törenle  hizmete girdi.

İlçede ve hastanede ilk olması nedeniyle, hizmete giren kardiyoloji polikliniği, ekokardiyografi cihazı ve ekokardiyografi laboratuarının açılması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.