Sürekli İşçi olarak Yedek Listeden Yerleşen Adayların Evrak Teslim İlanı
17 Mayıs 2020

Bakanlığımız tarafından İlimizde, 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde başvuruları alınan adaylar, kura sonucunu https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden kimlik bilgilerini girerek kişisel olarak öğrenilebilecektir.

Müdürlüğümüz kadrolarına kura neticesinde asıl olarak yerleştirmeleri yapılan hak sahiplerinden; mazeretsiz olarak belirlenen başvuru süresi içerisinde başvurmayan, başvuru evraklarının incelenmesi neticesinde gerekli şartları taşımadığı tespit edilen, başvurup da evrakları tekemmül ettiği halde ataması yapılıp mazeretsiz olarak göreve başlamayan veya hakkından feragat edenler yerleştirmeden doğan haklarını kaybetmişlerdir. Bu sebeple boş kalan kadrolara 8 – 9 Nisan 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen kura neticesinde belirlenen YEDEK hak sahipleri arasından sıralamaya göre atama işlemleri yapılacaktır.

Bu kapsamda Müdürlüğümüz emrine 4857 sayılı Kanun kapsamında sürekli işçi statüsünde yedek aday olarak yerleşenlerden;

Temizlik Görevlisi için ilk 32 (32 inci yedek dahil)

Güvenlik Görevlisi için ilk 13 (13 üncü yedek dahil)

Klinik Destek Elemanı için ilk 4 (4 üncü yedek dahil)

Sıralamaya sahip yedek  adayların göreve başlama taleplerini içeren başvurularını  20-21-22/05/2020 tarihlerinde Müdürlüğümüz Atama Birimine aşağıda belirten hususlara dikkat ederek yapmaları gerekmektedir.

Bu ilan, kura neticesinde yedek olarak yerleşmeye hak kazananlardan yukarıda sıralaması belirtilenler için tebligat niteliğinde olup, hak sahiplerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Bu çerçevede;

1-Hastalık veya doğumla ilgili mazereti sebebiyle başvuru evrakını şahsen teslim   edemeyecek durumda olanların, bu durumlarını tabip raporuyla belgelendirmeleri halinde birinci derece yakınları aracılığı ile yapacakları başvuruları kabul edilecektir.

2-Halen askerde olmaları sebebiyle göreve başlatılamayacak durumda olanlar, başvuru evrakını birinci derece yakınları aracılığı ile Müdürlüğümüze teslim edebilecektir. Bu durumdaki hak sahipleri, terhis tarihinden itibaren on beş gün içerisinde dilekçe ve terhis belgesiyle birlikte müracaat etmesi halinde diğer atama şartlarını taşımaları kaydıyla atanmalarına müteakip yerleşmeye hak kazandıkları yerde görevine başlatılacaktır.

3-Yedek olarak yerleşmeye hak kazanan adaylardan, hastalık veya doğumla ilgili mazeretleri hariç istenilen belgeler bizzat yedek hak sahibi tarafından Müdürlüğümüze teslim edilecektir.

EKLER:

1Göreve Başlamak İçin Gerekli Belgeler

2- Başvuru Formu

3- Mal Bildirim Beyannamesi

*Ayrıntılı bilgi için https://yhgm.saglik.gov.tr/ adresini ziyaret ediniz.

Giresun İl Sağlık Müdürlüğü

Osmaniye Mahallesi Hastane Sokak No:11 GİRESUN