Evde Sağlık Hizmetleri Yürütme Komisyonu Toplantısı Yapıldı
24 Ocak 2024

Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı ve Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen “Evde Sağlık Hizmetleri Yürütme Komisyonu Toplantısı” 24.01.2024 tarihinde İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut başkanlığında yapıldı.

Toplantıya tüm kamu hastanelerinin Başhekimleri, İl Ambulans Servisi Başhekimi, İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ve Evde Sağlık Hizmetleri sorumlu hekimleri katıldı. Toplantıda ilimizde gerçekleştirilen Evde Sağlık Hizmetleri çalışmaları hakkında genel bilgilendirme sunumu yapıldı. Hizmet sunumu sırasında karşılaşılan sorunlara yönelik çözüm önerileri görüşüldü. 2023 yılı verilerinin genel değerlendirilmesi yapılarak 2024 yılı hedefleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

• evde sağlık-24.1-1
  • evde sağlık-24.1-4