Çamoluk, Eynesil ve Güce İlçe Devlet Hastaneleri E1 Grubu Olarak Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğüne Devredildi
03 Şubat 2023

Bakanlığımıza bağlı ikinci ve üçüncü basamak sağlık hizmetlerine ulaşımın daha etkin ve verimli sunulması, ayrıca bölge sağlık planlamalarının nüfus, coğrafi koşul ve sosyo-ekonomik şartlar göz önünde bulundurularak güçlendirilmesini teminen;
Sayın Bakanımız Dr. Fahrettin KOCA ‘nın talimatıyla İlimizde bulunan Çamoluk, Eynesil ve Güce İlçe Devlet Hastaneleri E1 grubu hastane olarak Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğüne devredilmiştir.
Bu doğrultuda Çamoluk, Eynesil ve Güce İlçe Devlet Hastanelerine yeni uzman hekim kadroları tahsis edilecektir. Diğer idari ve sağlık personeli sayısında artış yapılarak sağlık hizmetlerimizin daha etkin ve verimli sunulması planlanmaktadır.

Doç. Dr. Muhammet BULUT
İl Sağlık Müdürü