Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
26 Kasım 2021

Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörleri tarafından Müdürlüğümüze bağlı kamu sağlık tesislerinde 22-26 Kasım 2021 tarihleri arasında inceleme ve değerlendirme ziyaretleri yapıldı. Saha Koordinatörlerinin ve İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Bulut’un katılımıyla 26 Kasım 2021 Cuma günü saat 14:00'da Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Kamu, özel, halk sağlığı hizmetleri, Covid-19 pandemi süreci, acil sağlık hizmetleri ve Müdürlüğümüze bağlı sağlık yatırımlarının değerlendirildiği toplantıya; Müdürlüğümüz başkan ve başkan yardımcıları, ilçe sağlık müdürleri, hastane başhekimleri ve toplum sağlığı merkezi başkanları katıldı.