Sağlık Hizmetleri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
18 Kasım 2021

İlimizde bulunan ulusal ve yerel medya temsilcilerine, 18 Kasım 2021 Perşembe günü Sağlık Hizmetleri Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Toplantıda İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Bulut, il genelindeki hizmetlere ilişkin sunum yaparak, tıbbi, idari, personel kapasitesi,  verilmekte olan ve planlanan sağlık hizmetleri, Covid-19 pandemi süreci ve devam eden yatırımlarla ilgili bilgiler verdi. Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Toplantıya Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammet Aksu, Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Şahin, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Ersin Karadeniz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Hamit Öztürk ve İl ambulans Servisi Başhekimi Dr. Mesut Özdemir katıldı.