Çukurova Üniversitesi Hastanesi Terapötik Aferez Sertifikalı Eğitim Programı
02 Eylül 2022

Çukurova Üniversitesi Hastanesi Başhekimliği tarafından 31 Ekim - 09 Aralık 2022 tarihleri arasında “Terapötik Aferez Sertifikalı Eğitim Programı" düzenlenmesi planlanmıştır. Söz konusu eğitime 31 Temmuz 2019 tarih ve 30848 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Terapötik Aferez Merkezleri ve Üniteleri Hakkında Yönetmelikte belirlenen kadro ve ünvana sahip personelin başvuruları kabul edilecektir. İl Sağlık Müdürlüğümüz aracılığı ile başvurular yapılacak olup ekte yer alan Başvuru Formu ve belgeler ile 05 Eylül - 16 Eylül 2022 tarihleri arasında müracat etmesi gerekmektedir.

Başvuru Belgeleri:

1) Başvuru formu eksiksiz doldurularak görev yapılan hastanenin Müdürü / Başhekimliği / Hastane Yöneticisi tarafından onaylı olmalıdır.

2) Terapötik Aferez Merkezinde çalıştığına/çalıştırılacağına dair kurum yazısı

3) Unvanıyla ilgili diploma ön arka yüz fotokopisi (aslı gibidir onaylı ve tescilinin ÇKYS'de görünür olması)

4) Kimlik fotokopisi

5) Hemşire yetkili ebe ise "yetki belgesi"

Eğitim Program Sorumlusu: Doç. Dr. Mehmet Ali UÇAR

İletişim: 0322 338 60 60  Dahili: 3147

E-Posta: meltemkrdmr@hotmail.com

Başvuru formu için tıklayınız.