Sürekli İşçi İstihdam Edilmek Üzere Sürekli İşçi Yedek Aday Alım İlanı ve İstenen Evraklar
09 Mart 2020

T.C. Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere Sürekli İşçi Alımı Kurası sonucunda İlimize ilan edilen münhal kadronun 4 (dört) katı aday sözlü sınava alınması gerektiğinden asıl adayların evrak teslimi sırasında yapılan belge kontrolü sonucunda; başvuru şartlarını taşımayanlar ile herhangi bir nedenle belge teslim etmeyen asil adayların yerine ekli listede ismi bulunanYEDEK ADAYLARIN ekte yer alan başvuru belgelerini 21 Ocak 2019 tarihinde Giresun İl Sağlık Müdürlüğü Ana Hizmet Binası (Osmaniye Mahallesi Hastane Sokak No:11 GİRESUN Personel Atama Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

1. İş bu ilan ilgililere tebligat yerine geçecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
  2. Asil adayların evrak teslim süresi dolduğundan asil adayların evrakları teslim alınmayacaktır.
  3. Veri Giriş  Kontrol İşletmeni branşında yedek adaylardan da başvuru şartlarını taşımayanların olacağı düşünüldüğünden sınav takviminde gecikmeye mahal vermemek adına münhal kadronun 4 katına ulaşmak için fazla yedek aday çağrılmıştır.
  4. Başvurular hak sahipleri tarafından yapılacaktır. Posta,Fax ve Kargo yoluyla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
  5. Sözlü sınava alınacak adayların; sözlü sınav yeri ve tarihleri başvuru belgesi teslim ve kontrolünden sonra Müdürlüğümüz web sayfasında yayınlanacaktır. Bu nedenle adayların Müdürlüğümüz web sayfasını takip etmeleri gerekmektedir.

İndirmek İçin Lütfen Tıklayınız >>>
1- Yedek Aday Listesi